MATS GAFFA KARLSSON

Cert. Hypnoscoach - Cert. Havening Practitioner - Dipl. Suggestionsterapuet
hypnos(at)gaffaart.se - 070-6768895


Mottagning på Krokanvägen i Sköndal men även på
"Mötesrum" på Luntmakargatan i Stockholm.
"JAG FÖLJER GIVETVIS TYSTNADSPLIKT ENLIGT SVENSK LAG"

BOKA DIN TID HÄR!

https://gaffaart.kaddio.com/


VAD ÄR HYPNOSCOACHING?


Det sägs att ungefär 97% av allt vi gör styrs av det undermedvetna; vanor, beteenden och perspektiv på vår omvärld. I hypnos kan vi komma i kontakt med vårt undermedvetna och förvånansvärt ofta på ett lätt sätt förändra invanda mönster. Har du någonting som du vill förändra, förbättra eller förädla hos dig själv? Tillsammans kan vi locka fram det som du behöver och vill ha tillgång till....när du behöver det.
Vad är hypnos? 
Hypnos är ett vanligt medvetandetillstånd som du befinner dig i flera gånger dagligen. Du är där när du dagdrömmer, håller på att somna, är helt inne i en bok eller film....I detta tillstånd kommer du lättare i kontakt med de känslor, vanor och tankar som ditt undermedvetna hanterar och kan lära om.
Vad är möjligt att förändra? 
Fobier, rädslor, motivation, mentala strategier....du bestämmer själv vad du vill jobba på att förändra och hur din målbild ser ut.
Jag har hjälpt klienter med bl.a. mörkrädsla, inlärningssvårigheter, ångest, att tala inför folk, sömnproblem, spelmissbruk, höjdrädsla, nagelbitning, ätstörningsproblematik, fågelfobi.......

Lyssna gärna på 
hypnosen/meditationen här nedanför!!

 • "Den sessionen du gav mig var mycket kraftfull och jag kände efteråt……svårt att hitta ord…., men lättad, förundrad och nästan pånyttfödd”

 • "Mats, det blir bättre och bättre☀ du är en alldeles egen liten sol alltså. Känner tom att kommunikation och framsteg sakta börjar bli intressant 

 • "Jag har haft ett skönt lugn i mig sedan din hypnos av mig.
  Jag har numera möjlighet att låta saker vara till senare, måste inte göra allt på en gång eller må dåligt av att jag inte hinner eller orkar göra det medsamma.
  Jag har sovit som en gris, något jag inte haft ro till på mycket länge. När jag somnat under dagen har sömnen varit djupare och jag har känt mig mycket mer utvilad och snällare när jag har vaknat.
  Det är så förbannat skönt att känna att det går åt rätt håll. - Du är bra på det här. Riktigt bra!"

 • "Hej och tack för hypnosen! Känt mig mer levande än på länge och hatade inte att gå upp idag.

 • "Tack själv för en mycket intressant och rätt "tung" hypnos/session.  Jag har nog inte haft sån migrän sedan jag var 15 år tror jag!  Och mådde illa som tusan. Som om hela jag rensades ut från allt skit jag samlat på mig genom åren. Somnade direkt när jag kom hem och sov ända till 05:00 dagen efter. Var hur pigg som helst dagen efter och har känt mig lättare till sinnet sedan dess. Som om en tung sten (betongblock) lyfts ut ur mitt bröst. En oerhört skön känsla.  Känner mig "strålande" på riktigt! "

 • "Tack finaste Gaffa för undebara hypnosträffar! Mådde så himla bra av dem! Svävade nästan på små moln då jag gick ifrån dig! Kände mig lycklig och motiverad att te.x äntligen sluta röka! Nu ca 2 månader efter senaste träffen har jag gått ned från 25 cigg om dagen till 1-3 om dagen känns så jäkla skönt! Utan hypnosen hade det aldrig gått!"

VAD SÄGER LAGEN?


Denna typ av verksamhet regleras bl a i patientsäkerhetslagen 5 kap.
Begränsningar i rätten för andra än hälso- och sjukvårdspersonal att vidta vissa hälso- och sjukvårdande åtgärder

1 § Andra än hälso- och sjukvårdspersonal får inte yrkesmässigt undersöka någon annans hälsotillstånd eller behandla någon annan för sjukdom eller därmed jämförligt tillstånd genom att vidta eller föreskriva någon av följande åtgärder i förebyggande, botande eller lindrande syfte:
1. behandla sådana smittsamma sjukdomar som enligt smittskyddslagen (2004:168) är anmälningspliktiga sjukdomar,
2. behandla cancer och andra elakartade svulster, diabetes, epilepsi eller sjukliga tillstånd i samband med havandeskap eller förlossning,
3. undersöka eller behandla någon annan under allmän bedövning eller under lokal bedövning genom injektion av bedövningsmedel eller under hypnos,
4. behandla någon annan med radiologiska metoder,
5. utan personlig undersökning av den som sökt honom eller henne, lämna skriftliga råd eller anvisningar för behandling,
6. undersöka eller behandla barn under åtta år

hypnos(at)gaffaart.se - 070-676 88 95

“Mats Karlsson is a certified practitioner of Havening Techniques. Havening Techniques is a registered trade mark of Ronald Ruden, 15 East 91st Street, New York. www.havening.org